Jõulueelne teade päkapikkudele - kingilaat 27.11.2019!

Jõulueelne teade päkapikkudele - kingilaat 27.11.2019!
13.11.2019

Laadal on müügil suures valikus nägemispuudega inimeste valmistatud käsitööd.

Väljapanekust võib leida kaltsuvaipu, keraamikat, puidust köögitarvikuid, ehteid endale ja kuusele, küürimis-, sauna- ja põrandaharju, villaseid sokke meestele ja naistele, kindaid, labakuid, sõrmikuid, randme soojendajaid, jää- ja meeküünlaid, saunakindaid, saunamütse, helkureid, heegeldatud käsitööd ja palju muud huvitavat.

Lastele uus muinasjutt „Nurrulandi lood“ ja samateemaline värvimisraamat.

Pimemassööridelt on pakkuda ka erinevas väärtuses massaaži kinkekaarte, mille kohta rohkem infot saab siit.

Samal ajal kingilaadaga pakume veel ükt-teist huvitavat:

Käsitöö töötoas saad ka ise juhendaja Külli näpunäidete järgi meevahast küünlaid valmistada.

Ainult sel päeval avab Julia pimekohviku, kus on tõepoolest pilkaselt pime. Pimekohvikut külastades saad unustamatu kogemuse võrra rikkamaks ja panna proovile kõik oma meeled.

Juhtkoerte töötoas saad tuttavaks tulevase juhtkoer Arti ja abikoer Pepega. Koeri tutvustavad juhtkoerte treener Anu Lokke ja abikoera kasutaja Merike Kask. Nemad räägivad juht- ja abikoerte õpetamisest, oskustest ja elust üldse. Soovijad saavad Artiga liikumist proovida.

Viktor tutvustab erinevaid rääkivaid nutiseadmeid

Muusikalist meelehead pakuvad Maarja ja Vello.

Plaanis ka üllatuskülalised!

Tule koos perega!

Täpsemat informatsiooni ajakava kohta vaata allpool:

Kavas:

14.00-19.00 on käsitöökaubad väljas ühingu saalis.

14.00-18.00 võimalus tutvuda kõnelevate nutiseadmete ja abivahenditega. Töötuba juhendab Viktor Paring (arvutiklass).

15.00 ja 16.00 mesilasvahast valmistatud küünalde valmistamise õpitoad. Juhendab Külli Kärt (keraamikaklass). Tasu 4 eurot.

15.00, 15.40, 16.20, 17.00, 17.40 alustavad pimekohviku külastamise grupid. Grupis 4-5 osalejat. Pilkases pimeduses juhendab sind Julia Kabanova (puhketuba). Tasu 4 eurot.

15.00, 16.00 ja 17.00 kohtumine juhtkoeraõpilase Artiga ja abikoer Pepega. Koeri tutvustavad juhtkoerte treener Anu Lokke ja abikoera kasutaja Merike Kask.(käsitööklass).

16.00, 17.00 ja 18.00 pimeteatri töötuba. Juhendab Terateatri kunstiline juht Jaanika Juhanson (Pimemassööride keskuse praktikaklass).

Kui Sul ei õnnestu tulla kohale 27. novembril, siis kingiletiga saad tutvuda esmaspäevast-laupäevani Eesti Pimemassööride Ühingu Keskuses.

Heaks kingituseks sõbrale, kelle jõulurõõmu rikub pinges selg või kael, on massaaži kinkekaardid. EPMÜ Keskuses on suures valikus erineva hinnaga massaaži kinkekaarte, mille kohta rohkem infot saab siit.

Sündmusele Facebookis siit.

Kinkide pildid: